Leipomoille & kahviloille

painotuotteet_leipomot_kahvilat
Leipomoiden ja kahviloiden arjessa on tärkeää, että asiakaspalvelu ja tuotteiden pakkaus ja esillepano sujuu vaivattomasti. Valmistamme kahviloiden, leipomoiden, elintarvikevalmistajien ja catering -yritysten käyttöön monenlaisia tuotteita.

 

Toteutamme esimerkiksi:

  • Etikettitarrat, joiden avulla tarroitat siististi esimerkiksi mehu- ja hillopurkit omalla logollasi ja tuotemerkilläsi. Voit toimittaa meille valmiin aineiston tai voimme toteuttaa aineiston puolestasi - autamme mielellämme myös viivakoodin lisäämisessä etikettitarroihin. Etikettitarrat valmistamme haluamassasi koossa ja toivomallesi materiaalille.
  • Pakkasenkestävät etikettitarrat ovat oikea vaihtoehto silloin, kun tarramateriaalilta vaaditaan erityistä kestoa ja pitoa.
  • Pullapussitarrat, eli pienet ja kätevät tarrat tuotteiden ainesosaluettelon merkitsemiseen. Suosituimmat pullapussitarrat ovat suorakaiteen muotoisia.
  • Tarjotinaluspaperit vahvistavat kahvilasi brändiä, toimivat erinomaisena tiedotusvälineenä sekä helpottavat puhtaanapitoa. Toteutamme tarjotinaluspaperit haluamassasi koossa. Valmistamamme tarjotinaluspaperit on täysin kierrätettävissä paperinkierrätyksessä, ja annamme mielellämme suosituksia ekologisista ja ympäristöystävällisistä materiaalivaihtoehdoista.
  • Lasinaluset pitävät pöytäpintasi siistinä ja luovat positiivista mielikuvaa yritysilmeestäsi. Yleisimmät lasinaluset ovat pyöreitä tai neliön muotoisia. Valmistamme lasinaluset haluamallasi painatuksella.
  • Pöytäkolmiot ovat erinomainen tapa tiedottaa palveluistasi ja tuotteistasi asiakkaille. Pöytäständeinä toimivat kartonkikolmiot ovat suosittuja niin kahviloissa kuin illallisjuhlien kattauksessa. Yleisin pöytäkolmio on korkeudeltaan 21 cm, ja jokainen sivu on 10 cm leveä. Valmistamme myös toiveiden mukaiset erikoiskoot.
  • Hinnastot ja julisteet toimivat tehokkaasti niin toimipaikan sisustuksessa kuin kampanjoiden viestinnässä. Meiltä saat toteutukset toivomallesi koolle, ja annamme mielellämme suosituksia käyttötarkoitukseen soveltuvista materiaaleista.
  • Logopaperit Arjessa on monesti kätevää, kun hintoja ja tuotetietoja voi tulostaa nopeasti omalla tulostimella. Nopeat ja tyylikkäät toteutukset onnistuvat, kun tulostinpaperina käytetään omalla logollasi ja brändiväreilläsi varustettua, laadukasta materiaalia. Suosittelemme mielellämme sinun yritysilmeeseesi ja käyttötarkoituksiisi parhaiten soveltuvaa materiaalia - valikoimistamme löytyvät niin kiiltävät kuin ekohenkiset vaihtoehdot.
  • Kanta-asiakaskortit toivottavat asiakkaasi tervetulleeksi toisenkin kerran. Suosituimpia malleja ovat taittamattamat tai taitettavat, käyntikorttikokoiset leimapassit.
  • Erilaiset mainostuotteet ja mainoslahjat ovat suosittuja erityisesti joulu- ja kesälahjoina. Olemme valmistaneet alan yrityksille esimerkiksi seinäkalentereita omilla kuvilla ja painatuksilla, sekä muistilehtiöitä omalla logoilla.

Olemme toimineet pitkään yhteistyössä eri toimialojen franchising -ym. ketjujen kanssa. Toteutamme mielellämme myös teille oman yritys-/ ketjukohtaisen hinnaston. Yhteistyöhinnastot säästävät sinulta tärkeää aikaa ja varastotilaa, kun voit tilata tarvitsemasi tuotteet nopeasti yhdellä sähköpostilla tai puhelinsoitolla - ja saat aina tarvitsemasi määrän tuotteita sovittuun hintaan, silloin kun tarvitset.

Kiinnostuitko erilaisista toteutuksista tai haluaisitko lisätietoja? Annamme mielellämme myös kokonaistarjousta ja hinnastoa yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaisista painotöistä.