Painotalomme avaa tehtaanmyymälän

Tehtaanmyymälän tuotevalikoimiin kuuluvat paperituotteet, postitus- ja pakkaustuotteet, tulostuspaperit, kirjekuoret ja taide- ja askartelukartongit. Tuotantotilojemme yhteydessä sijaitsevassa tehtaanmyymälässä on myynnissä myös edullista kilopaperia.

Painotalomme avaa tehtaanmyymälän, koska haluamme palvella alueen yrityselämää ja yksityishenkilöitä entistäkin paremmin. Tehtaanmyymälän myötä yrityksestämme voi hakea helposti monenlaisia yrityksissä ja kotona tarvittavia paperituotteita. Tehtaanmyymälä sijaitsee asiakaspalvelumme kanssa yhteisissä tiloissa, joten painotuotetilaukset ja tuotteiden nouto onnistuvat kätevästi samasta paikasta.

Painotalon tehtaanmyymälä sijaitsee tuotantotilojemme yhteydessä Tullikamarinkadulla, joten myymälään on helppo tulla niin kävellen kuin autoillen. Tehtaanmyymälän avaaminen on yrityksellemme strateginen valinta. Vaikka tuotantomme valmistaa painotuotteita kaikkialle Suomeen, alueemme yrityselämän monipuolinen palveleminen on meille erittäin tärkeää jatkossakin. Tehtaanmyymälän avulla voimme tuoda hyviä tuotteita ja edullisia erikoiseriä kokkolalaisten yritysten ja kuluttajien saataville. Tuotevalikoimaa kehitetään asiakkaiden toiveiden ja kysynnän mukaan.

Tervetuloa tutustumaan uuteen myymäläämme. Tehtaanmyymälän avajaisviikon 4.-8.2.2019 aikana myymälästä löytyy paljon hyviä avajaistarjouksia. 

Myymälä sijaitsee tuotantotilojemme yhteydessä ja I-Parkin naapurissa osoitteessa Tullikamarinkatu 3, 67100 Kokkola.

Sisäänkäynti Paahtimonkujan / junaradan puolelta. Myymälä on toisessa kerroksessa.

Tehtaanmyymälä on avoinna arkisin klo 9-16, painotalomme palvellessa aukioloajoin 7:30-16:30.

tehtaanmyymälä