Offsetpaino

offsetpaino

Offsetpainotekniikka on digipainotekniikan ohella tuotantomme kivijalkoja. Offsepainamisessa painettavasta aineistosta valmistetaan painopellit, jotka asetetaan painokoneisiin yhdessä painovärien kanssa. Tuotannostamme löytyy useita erilaisia offsetpainokoneita, jotka soveltuvat niin pienten kuin suurten arkkikokojen tuotteiden painamiseen.

Offsetpainotekniikalla painamme esimerkiksi kirjekuoret, itsejäljentävät lomakkeet, useat jatkojalostettavat painotuotteet sekä erikoismateriaalit, esim. tyvek-tuotteet. Offsetpaino on hyvä valinta myös silloin, kun paperin tulee painamisen jälkeen toimia erilaisissa haastavissa olosuhteissa esim. tulostamisessa. Tämän vuoksi painamme tekniikalla esimerkiksi kirjelomakkeet ja logopaperit. Offsetpainotekniikka soveltuu hyvin suurten painatusten toteuttamiseen.

Tekniikan etuna on myös painovärillä toteutettavan painojäljen ainutlaatuisuus. Offsetpainolla voidaan toteuttaa erittäin laadukasta mattapintaa, koska painoväri imeytyy paperiarkin kuituihin ja tekniikasta ei synny ylimääräistä kiiltoa paperin pinnalle. Offsetpainotuotteet kestävät myös hyvin kulutusta, taittamista ja jatkojalostamista väripinnan kärsimättä.

Tuotannossamme panostamme entistä ekologisempiin ja kestävän kehityksen mukaisiin tuotantotapoihin. Viime vuosina olemme investoineet uuteen ympäristöystävälliseen painopeltien valmistuslinjastoon, jonka ansiosta voimme toteuttaa offsetpainotuotteita entistä ympäristöystävällisemmin ja pystymme minimoimaan prosessien ympäristövaikutuksia.