Toimitustavat

Jotta sinä saisit painotuotteesi nopeasti ja luotettavasti, teemme yhteistyötä niin valtakunnallisten toimijoiden kuin paikallisten kuljetusyritysten kanssa. Meiltä lähtevistä paketeista pidetään hyvää huolta.

Toimitushinnat riippuvat kuljetuksen koosta ja painosta.

Valtakunnalliset toimitukset

Matkahuollon Lähipaketti, noutopisteeseen toimitettuna alk. 8,50 eur
Matkahuollon Kotijakelupaketti, perille toimitettuna alk. 13,50 eur
Pikatoimitus Matkahuollon kautta alk. 25,00 eur

Nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen onnistuvat pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Matkahuollon kanssa. Voit valita Matkahuollon toimituksiisi toimituksen suoraan toimistoon kotijakelupakettina, tai valita Lähipaketin ja noudon lähimmästä Matkahuollon toimipisteestä. Saapumisilmoitusta varten muistathan täyttää tilauksen yhteydessä käyttämäsi puhelinnumeron. Lisätietoja Matkahuollon Kotijakelupaketeista löydät täältä, ja Matkahuollon Lähi-paketeista täältä.

Palvelemme myös kiireessä. Joskus käy niin, että käyntikortit unohtuvat toimistolle tai messuille tarvitaan kiireesti uutta roll-uppia. Meiltä saat valtakunnallisesti toimivan pikatoimituksen Matkahuollon kautta. Tehdessäsi pikatoimituksen, olethan aina henkilökohtaisesti yhteydessä meihin varmistaaksesi toimitusajan onnistumisen. Sovitaan yhdessä paras tapa tuotteiden toimittamiseen mahdollisimman lähelle ja mahdollisimman nopeasti. Pikatoimituksen hinta on alkaen 25,00 eur.

Teemme yhteistyötä myös Postin kanssa. Toimitamme suoraan Postin toimitettavaksi esimerkiksi asiakkaillemme painetut osoitteistetut myyntikirjeet sekä asiakaslehdet. Postin kautta lähetämme myös pienet materiaalimallit sekä kirjelähetykset. Tuotteita lähetämme kuitenkin vain seurantakoodillisina lähetyksinä.

Valtakunnalliset kuljetukset maaseudulle tai Lappiin

 Postipaketti harvaan asutulle alueelle alk. 15 eur

Yrittäminen harvaan asutuilla alueilla on ihan tarpeeksi hankalaa ilman monimutkaisia toimitustapojakin. Koska Matkahuollon toimipisteiden kattavuus ei ulotu koko Suomeen, tarjoamme harvaan asutuilla alueilla toimiville asiakkaillemme postipakettivaihtoehtoa, jolloin voit saada pakettisi seurantakoodilla varustettuna mahdollisimman lähelle Sinua. 

Kanta-Kokkolan alueella

 Pikatoimitus Kanta-Kokkola alk. 9 eur

Tuomme lähetykset pikaisesti suoraan konttorille tai haluamaanne osoitteeseen.

Suur-Kokkolan alueella ja Keski-Pohjanmaalla

 Pikatoimitus Suur-Kokkola & Keski-Pohjanmaa  alk. 10,50 eur

Kun pakettisi määränpää sijaitsee kauempana Kokkolan ydinkeskustasta tai Keski-Pohjanmaalla, toimitamme tuotteet yhteistyössä pikakuljetusliike Janne Tiainen Oy:n kanssa. Näin saat painotuotteesi nopeasti perille saakka.