Suunnittelupalvelut

Hyvä suunnittelutyö on painotuotteen perusta.

Meihin voit ottaa yhteyttä niin pienissä kuin suurissa suunnittelutarpeissa. Meille voit tulla esimerkiksi toteuttamaan lomakkeita, mainosmateriaaleja, kalentereita tai muita yksittäisiä tuotteita tarpeidesi mukaisesti. Palvelemme mielellämme myös logoon ja graafiseen ilmeeseen liittyvissä tehtävissä. 

 

Suunnittelupalveluiden hinnasto

Hinnat sisältävät sähköisesti toimitettavan vedoksen (1-2 kpl) tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi ennen painamista. Hinnat voimassa toistaiseksi. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Hinnastostamme löydät sekä alvilliset että alvittomat hinnat.

KÄYNTIKORTIT Alv 0% Alv 24%

Tietojen päivitys käyntikorttiin (20 min)

Päivitetään tietoja meillä toteutettuun käyntikorttiin. Esim. nimenmuutokset ja yhteystietojen muutokset. Muutosten ilmoittaminen esim. puhelimitse tai sähköpostitse aineisto@valikangas.fi.

20,00 eur 

24,80 eur 

Uuden käyntikortin suunnittelu (60 min)

Suunnitellaan käyntikortti esim. uudelle yritykselle. Hinta valmista logoa käyttäen tai yrityksen nimi tekstiladottuna.

59,00 eur 73,16 eur

Käyntikortti uudelle työntekijälle (20 min)

Toteutetaan valmiille, meillä tehdylle pohjalle uusi käyntikortti, esim. uudelle työntekijälle. Muutosten ilmoittaminen esim. puhelimitse tai sähköpostitse aineisto@valikangas.fi

20,00 eur 24,80 eur

Käyntikortin ilmeen päivitys (40 min)

Päivitetään meillä suunniteltuun käyntikorttiin uutta ilmettä, vaihdetaan esim. valokuva tai päivitetään graafista ilmettä. Voidaan myös päivittää käyntikorttiin yrityksen some-kanavat logoineen tai lisätä käyntikorttiin tilaa ajanvarausten merkitsemiseen.

40,00 eur 49,60 eur

Käyntikorttien ladonta graafisen ohjeiston mukaisesti

Käyntikorttien ladontatyö valmiin graafisen ohjeiston ja mittojen mukaisesti. Toteutetaan tuntityönä. Hinta-arvio ladontatyölle on noin 60-80 eur + 15-20 eur /hlö alv 0%.

59,00 eur/h

73,16 eur / h