Suunnittelupalvelut

Hyvä suunnittelutyö on painotuotteen perusta.

Meihin voit ottaa yhteyttä niin pienissä kuin suurissa suunnittelutarpeissa. Meille voit tulla esimerkiksi toteuttamaan lomakkeita, mainosmateriaaleja kalentereita tai muita yksittäisiä tuotteita tarpeidesi mukaisesti. Palvelemme mielellämme myös logoon ja graafiseen ilmeeseen liittyvissä tehtävissä. 

 

Suunnittelupalveluiden hinnasto

Hinnat sisältävät sähköisesti toimitettavan vedoksen (1-2 kpl) tarkastettavaksi ja hyväksyttäväksi ennen painamista. Hinnat voimassa toistaiseksi. Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Hinnastostamme löydät sekä alvilliset että alvittomat hinnat.

KÄYNTIKORTIT Alv 0% Alv 24%

Tietojen päivitys käyntikorttiin (15 min)

Päivitetään tietoja meillä toteutettuun käyntikorttiin. Esim. nimenmuutokset ja yhteystietojen muutokset. Muutosten ilmoittaminen esim. puhelimitse tai sähköpostitse aineisto@valikangas.fi.

12,25 eur 

15,20 eur 

Uuden käyntikortin suunnittelu (60 min)

Suunnitellaan käyntikortti esim. uudelle yritykselle. Hinta valmista logoa käyttäen tai yrityksen nimi tekstiladottuna.

49,00 eur 60,75 eur

Käyntikortti uudelle työntekijälle (20 min)

Toteutetaan valmiille, meillä tehdylle pohjalle uusi käyntikortti, esim. uudelle työntekijälle. Muutosten ilmoittaminen esim. puhelimitse tai sähköpostitse aineisto@valikangas.fi

16,30 eur 20,25 eur

Käyntikortin ilmeen päivitys (45 min)

Päivitetään meillä suunniteltuun käyntikorttiin uutta ilmettä, vaihdetaan esim. valokuvaa tai päivitetään graafista ilmettä. Voidaan myös päivittää käyntikorttiin yrityksen some-kanavat logoineen tai lisätä käyntikorttiin tilaa ajanvarausten merkitsemiseen.

36,75 eur 45,60 eur

Käyntikorttien ladonta graafisen ohjeiston mukaisesti

Käyntikorttien ladontatyö valmiin graafisen ohjeiston ja mittojen mukaisesti. Toteutetaan tuntityönä. Hinta-arvio ladontatyölle on noin 40-50 eur + 15-20 eur /hlö alv 0%.

49,00 eur/h 60,75 eur / h