Tilausehdot

Verkkokaupan toimitus- ja tilausehdot

Voimassa 1.12.2017 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Kirjapaino Antti Välikangas Oy, y-tunnus 0346874-1. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille. Toimitamme verkkokaupasta tilattuja tuotteita vain Suomeen (psl. Ahvenanmaa). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet voi tilata verkkokaupastamme tai asiakaspalvelustamme.

Verkkokauppatilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa vahvistetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • tilauksen viitenumeron

 • laskun loppusumman

 • maksun alv-erittelyn

Maksut ja maksaminen

Verkkokauppahintamme sisältävät pakkauskulut ja alv:n 24%. Tuotteiden hintaan ei lisätä ylimääräisiä käsittely- tms. kuluja.

Varaamme oikeuden hintojen muutoksiin.

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa maksutavoilla Stripe ja PayPal. Stripen kautta käytössäsi ovat yleisimmät luottokortit Visa, VisaElectron, MasterCard, Amex ja iPay.

Kirjautuminen

Verkkokaupassamme voit asioida ilman käyttäjätilejä tai kirjautumista. 

Toimitusaika

 • Varastolaatuisten ja ei-tilauksesta valmistettavien tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 5 arkipäivää tilauksesta.
 • Tilauksesta valmistettavien painotöiden toimitusajat ovat keskimäärin 5-7 arkipäivää tilauksesta.
 • Pikatoimitustuotteista on aina erikseen sovittava henkilökohtaisesti ja varmistettava toimitusajan onnistuminen. 

Toimitus

 • Tutustu toimitustapoihimme ja toimitushintoihin. 
 • Huomaathan, että toimitustapamme edellyttävät matkapuhelinnumeron antamista seurantakoodin / saapumisilmoituksen lähettämistä varten. Emme käytä toimitustiedojen yhteydessä annettuja puhelinnumeroita markkinointitarkoituksiin tai luovuta niitä kolmannelle osapuolelle. 
  Varastolaatuisilla tuotteilla ja tuotteilla, joita ei valmisteta asiakkaan tilauksen mukaisesti on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Mikäli olet palauttamassa tai vaihtamassa tuotetta, ole meihin yhteydessä asiakaspalvelu@valikangas.fi tai puh. 06 8234 600 ennen tuotteiden lähettämistä.
  Palautusoikeus ei koske asiakkaalle tilauksesta valmistettavia paino- tms. Tilaustöillä on kuitenkin reklamaatio-oikeus ja mikäli tuotteessa on toiminnastamme johtuva virhe, korvaamme asian.
   
  Huomioitahan kuitenkin seuraavan:
  • Asiakkaan on tarkistettava tuote ilman aiheetonta viivästystä.
  • Tuotteen olennaisesta virheestä tulee huomauttaa 10 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta tai siitä, kun asiakkaan olisi sopimuksen mukaan tullut tarkastaa tai vastaanottaa tuote
  • Mikäli tuotteessa on virhe, jota ei voida tavanomaisella huolellisuudella toteutetulla tarkistuksella huomata, tulee virheestä ilmoittaa 10 päivän kuluessa virheen huomaamisesta.
  • Virheistä tulee ilmoittaa kirjallisesti esim. sähköpostitse.
  • Viivästymisestä tulee huomauttaa 10 päivän kuluessa siitä, kun asiakas sai tiedon viivästymisestä.
  • Asiakkaalla on oikeus saada korvaus virheen aiheuttamista välittömistä kustannuksista. Myyjän vastuu virheestä rajoittuu virheen korvaamiseen. Myyjä ei ole vastuussa mahdollisesti kolmannelle osapuolelle aiheutuvista kuluista, elinkeinon harjoittamisen häiriintymisestä tai muista välillisistä kustannuksista.

  Sovittuasi tuotteiden palautuksesta kanssamme, liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

  • Tilaajan nimi
  • Tilaajan osoite
  • Tieto palautettavasta tuotteesta/palautettavista tuotteista
  • Tilaajan IBAN-tilinumero

  Pakkaa tuotteet huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksen aikana. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi, hyvitämme sinulle palautuksesi arvon sovitulla tavalla.

  Palautusosoite: Kirjapaino Antti Välikangas Oy, PL 102, 67101 Kokkola

  Mikäli tuotteet on tilattu ilmaiseen toimitukseen oikeuttavalla kampanjalla, jonka ehtona on tietty tilauksen loppusumma, toimituskulut veloitetaan mikäli tilaus ei palautuksen jälkeen täytä tätä ehtoa.

  Huomioithan, että tilauksen noutamatta jättäminen ei täytä palautusehtoja. Noutamatta jätetyistä lähetyksistä perimme palautuskulut 10€.
   

  Ongelmatilanteet tai virheet kuljetuksessa

  Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi asiakaspalveluumme. Ilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio kuljetuksesta vastanneelle taholle.

  Tietoturva

  Myyjälle ei välity mitään maksamiseen liittyvää tietoa esim. luottokortin numeroa tai tilitietoja. Tietoturvaa vaativat ja yksityiset tiedot on palveluntarjoajan toimesta salattu SSL salausprotokollalla. Verkkopalvelumme ulkopuolella kaikki tilauksen toimittamista varten antamasi tiedot säilytetään asiaankuuluvaa huolellisuutta noudattaen. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja luotettavien kansainvälisten ja kansallisten palveluntarjoajien palvelimilla ja sitoudumme olemaan luovuttamatta tietoja kolmannelle osapuolelle. GDPR-käytäntöihimme liittyvissä lisätiedoissa voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@valikangas.fi.

  Muuta

  Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.