Sitomo ja viimeistely

Monipuoliset sitomo- ja viimeistelymahdollisuudet ovat yksi painotalomme vahvuuksista. Tässä muutamia esimerkkejä erilaisista vaihtoehdoistamme.

metallivahvisteinen reiitys

Monipuoliset rei'itykset. Toteutamme papereiden, kartonkien, pahvien ym. materiaalien rei'itykset halutussa koossa. Valmistamme myös tuotelaput ym. tuotteet metallivahvisteisella rei'ityksellä eli snallauksella.

 

kulmanpyoristys

Kulmien pyöristykset. Kulmien pyöristykset voidaan toteuttaa halutussa koossa ja haluttuihin kulmiin toiveiden mukaisesti. Kulmien pyöristys parantaa tuotteiden käsiteltävyyttä ja auttaa pitämään runsaasti käytössä olevien painotuotteiden kulmat siistinä. Kulmien pyöristysten lisäksi valmistamme myös indeksilehdissä, välilehdissä, hakemistoissa ym. tarvitut lovikkostanssaukset.

 

taiveurat

Taiveuritukset eli nuuttaukset. Taiveuria tarvitaan monenlaisiin painotuotteisiin postikorteista kansiin ja pakkauksiin. Toteutamme niin pienten kuin suurten tuotteiden taiveuritukset. Erikoisuutenamme on mahdollisuus erittäin paksujen pahvien ja suurten arkkien taiveuritusten toteuttamiseen. 

 

juokseva numerointi

Painotuotteiden numeroinnit. Juoksevat numeroinnit ovat tarpeellisia esimerkiksi lahjakorteissa, etuseteleissä, pääsylipuissa tai monissa muissa painotuotteissa, joissa halutaan varmistua tuotteiden alkuperäisyydestä sekä seurata kävijämäärää tai asiakasnumeroita. Toteutamme painotuotteiden numeroinnit sekä offset-tekniikalla että digitaalisesti, joten numeroidut painotuotteet voit tilata niin pieniin kuin suuriin tuote-eriin.

 

reikanumerointi

Reikänumeroinnit. Toteutamme myös harvinaiset reikänumeroinnit. Reikänumerointitekniikka sopii hyvin käytettäväksi esimerkiksi kanta-asiakaskortteihin, aitoustodistuksiin tai muihin painotuotteisiin, joihin tarvitaan erityistä näyttävyyttä ja ainutlaatuisuutta.

 

koristereunat paperi

Koristereunat. Toteutamme koristeleikkauksia erilaisiin painotuotteisiin kirjelomakkeista kortteihin. Toteutamme koristeleikkauksia tämän aaltokuvioisen koristereunan lisäksi myös pienemmällä aaltokuviolla.

 

paperiviuhka niitti

Viuhkaniittaus. Erityistä muovista viuhkaniittiä tarvitaan silloin, kun toteutetaan esimerkiksi näyteviuhkoja, manuaaleja tai materiaaliviuhkoja, tai halutaan toteuttaa hieman massasta poikkeavia esittelymateriaaleja.

 

foliointi viimeistely

Foliointi. Monet painotuotteet saavat viimeistellyn ulkonäkönsä aidon letterpress-folioinnin avulla. Toteutamme foliointeja kohopainotekniikalla, joten kullan, hopean tai muun värisen folion lisäksi näissä ainutlaatuisissa painotuotteissa on sormenpäissä tuntuva korkeusero.

 

wireo-kierteet

Wire-o vihkosidonta. Wire-o sidonta on hyvä valinta moniin esitteisiin, kalenterihin tai muihin toteutuksiin. Vihkosidonnassa on saatavilla useita eri värejä, kokoja ja malleja monenlaisia tarpeita varten.

 

piilowireo 

Piilowire-o sidonta. Toteutamme wire-o sidonnat myös piilototeutuksina. Tekniikan etuna on mahdollisuus kirjan tai vihkon selkämyksen painatukseen.

Lisäksi valmistamme esimerkiksi tuotteita metallisella spiraalikierteellä, muovikierrelehtiöitä ja liimalehtiöitä.