Hotelleille ja majoitusliikkeille

 
Hotelli- ja majoitusalalla painotuotteet luovat asiakaskokemuksen, ja varmistavat sujuvat arkipäivän toiminnot. Toteutamme hotelli- ja majoitusliikkeille niin hotellihuoneissa, vastaanottoaulassa kuin ravintolassakin tarvittavia painotuotteita.

  • Avainkorttikotelot omalla painatuksella luovat positiivista asiakaskokemusta ja varmistavat, että tarpeelliset tiedot ja huonenumero kulkevat asiakkaiden mukana. Valikoimistamme löytyy useita erilaisia valmiita avainkorttikotelomalleja.
  • Avainkorttipussit ovat hyvä vaihtoehto avainkorttikoteloille. Pienet logopainetut paperipussit toimivat hyvin perinteisille avaimille tai avainkorteille.
  • Hotellilehtiöt ovat asiakkaiden arvostamia tuotteita, jotka voidaan toteuttaa haluamassasi koossa ja laajuudessa. Yleisimmät hotellilehtiöiden koot ovat A6 tai A5, ja laajuus on noin 10 arkkia. Edulliset ja näppärät lehtiöt toteutetaan liimalehtiöinä.
  • Majoitusilmoitukset ovat alan yleisimpiä painotuotteita. Yleisimmin majoitusilmoitukset toteutetaan itsejäljentävinä, 2-osaisina lomakkeina, tai suosittuina liimalehtiöinä. Yleisin matkustajailmoitusten koko on A5. Meiltä saat valmiiksi eri kielille käännetyn mallipohjan, johon voidaan lisätä yrityksesi tiedot.
  • Tapahtumien painotuotteet. Toteutamme erilaisiin tapahtumiin, koulutustilaisuuksiin ja teemapäiviin sopivat tuotteet, esimerkiksi pääsyliput, koulutusmateriaalit, osallistujien kaulanauhakyltit sekä julisteet.
  • Kirjekuoret ovat yritysviestinnän perustuotteita. Toteutamme kirjekuoret eri koossa ja materiaaleissa - meiltä saat niin kutsu- kuin markkinointikuoret. 
  • Logopaperit Logopapereiden eli lomakkeiden avulla toteutat nopeasti siistit viestintämateriaalit nopeasti omalla tulostimella. Valitse viestintään omalla logollasi ja brändiväreilläsi varustettu, laadukas paperimateriaali. Annamme mielellämme suosituksia yritysilmeeseesi ja käyttötarkoituksiisi parhaiten soveltuvimmasta materiaalista - meiltä saat niin kiiltävät kuin ekohenkiset vaihtoehdot.
  • Markkinointikampanjat onnistuvat meiltä tehokkaasti ja vaivattomasti. Toteutamme markkinointimateriaalien painatuksen, sisäänlaittamisen kirjekuoriin sekä kirjekuorten tulostuksen osoitetiedoilla. Tiedustelethan meiltä GDPR:n mukaisia toimintatapoja asiakastietojen välittämisessä ja käsittelyssä.
  • Folderkansiot eli asiakirjakansiot toimivat hyvin arjessa, kun haluat kerätä tarpeelliset tiedot asiakkalle yhteen nippuun. Folderkansioissa on saatavilla useita eri malleja, ja voit valita folderkansiosi joko käyntikorttiviilloilla tai ilman.

Meillä on pitkä kokemus yhteistyöstä majoitusliikkeiden kanssa eri puolella Suomea. Toteutamme mielellämme myös teille oman yritys-/ ketjukohtaisen hinnaston, sekä räätälöimme teidän tarpeisiinne sopivimmat toimitus- ym. ratkaisut. Yhteistyöhinnastot säästävät sinulta tärkeää aikaa ja varastotilaa, kun voit tilata tarvitsemasi tuotteet nopeasti yhdellä sähköpostilla tai puhelinsoitolla - ja saat aina tarvitsemasi määrän tuotteita sovittuun hintaan, silloin kun tarvitset.

Kiinnostuitko erilaisista toteutuksista tai haluaisitko lisätietoja? Annamme mielellämme myös kokonaistarjousta ja hinnastoa yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaisista painotöistä.